18 Mayıs 2009 Pazartesi

The Birds (2011)

Az önce tesadüfen IMDB'de rastladım. Hemen aklıma Alfred Hitchcock üstadım geldi. "Acaba O'nun filminin yenisini mi çekecekler?" diye bi' soru sorarken, kendimi söz konusu sayfanın içerisinde buldum. Siz de girip bakın, film hakkında hiçbir bilgi yok. Aslında var ama IMDb bunları bedava vermiyor.

Tabi ben yılmadım. Yılmam. Hemen Google Ağabeyimden yardım aldım ve The Birds'ü arattım. Karşıma çıkan sonuçlardan şöyle bi' şey elde ettim;

Alfred Hitchcock'un son bombalarından The Birds filmi'nin yeni versiyonu çekilecekmiş. Sanırım Rod Taylor'un yerine George Clooney, Jessica Tandy'nin yerine de günümüz güzellerinden Naomi Watts oynayacak. Öyle gözüküyor. Casino Royale filminden de hatırlayacağınız Martin Campell de filmi yönetecekmiş.

Arşivden bakarsanız, geçenlerde izlemiştim The Birds filmini. Yazıda da değinmiştim. O günün (1963) teknolojisiyle o film fazlaydı. Ekstraydı. Bunu filmi izlerken de düşünmüş ve kendime "Acaba bunun yeni versiyonunu çekseler nasıl olur?" diye düşünmüştüm. Şimdi de "Acaba bu proje nihayete erer mi?" diye soruyorum. Umarım erer.

Beklemedeyim. :).

22.08.2011 düzenlemesi; Film 2013'e ertelenmiş görünüyor. IMDb!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak için hiçbir engel teşkil etmez. Kelime doğrulama istemez, denetim beklemez. Öyle güzel bir yer burası.