22 Şubat 2010 Pazartesi

Zombieland (2009)

Ruben Fleischer diye bi' adamın filmi. 2. filmiymiş. 1.'si de, daha önce hiç duymadığım, 2001 yılı The Girls Guitar Club adlı bi' yapım. O da kısa film zaten.

Bu film fena olmamış ama... Bi' kere bunu söylemem gerek. İnce ince espiriler ve Hollywood'un zombi açılımına fena giydirmeler. Zombi filmlerindeki tüm kilişe objelere akıl dolu göndermeler ve bunlar gibi şeyler. Keşke bi' de sonunu mutsuz bitirseymişler, daha güzel olurmuş ama bu da bi' çeşit ironiydi sanırım.

Oyuncu kadrosu da oyunculuk performansı da fena değildi. Başrolde ve anlatıcı konumunda Jesse Eisenberg diye bi' genç vardı. Kariyeri yükselmekte olan bi' oyuncu. Baktım, gayet de iyi. Tip olarak da komedi filmleri çekmeye uygun görünüyordu. Performansı da iyi olunca, bendeki ilk izlenimini güzel bıraktı. Onun yanında yardımcı erkek anlamında Woody Harrelson vardı. O'nu zaten No Country for Old Men filmindeki Carson Wells rolünden hatırlarsınız. İyi oyuncu. Bu filmde de zombi filmlerinin vazgeçilmezi "Zombilerden korkmayan sert adam" rolüne bürünmüş, güzel de olmuş. Bu ikiliye eşlik eden 2 tane de bayan oyuncu var. 1. Emma Stone, 1988 doğumlu. Hem oyunculuğu, hem de güzelliği de tıpkı soyadı gibi... Onun yanında da Abigail Breslin diye 1996 doğumlu bi' kız var ki dostlar başına. İleride adını sık sık duyacağız sanırım.

Tüm bu güzelliklerle birlikte, Amber Heard ve Bill Murray'ın ufacık rolleriyle renk kattığı bu filmi kaçırmayın derim ben. Unutmadan "Clown Zombie" rolüyle Derek Graf'ı da ekleyeyim. Yorgun bi' anınızda dinlenmek için izleyebileceğiniz cinsten bi' film.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak için hiçbir engel teşkil etmez. Kelime doğrulama istemez, denetim beklemez. Öyle güzel bir yer burası.