25 Ağustos 2009 Salı

Machete (2010)

Heyecan verici bi' proje. Quentin Tarantino ve Robert Rodriguez'in Grindhouse filmlerinden birinin(Sanırım Death Proof'tu) başlarında yayınlanan yalancı bi' fragmanın filmi olacak. Hani şu Danny Trejo motorsiklet ile uçtuğu felan bi' fragman vardı ya; İşte o!

Filmi Robert Rodriguez, Ethan Maniquis adındaki sinema editörüyle yönetecek. Bu ikilinin ilk yönetmenlik deneyimi olmasına rağmen, Rodriguez Maniquis ile birçok filmde Yönetmen-Editör ilişkisini yaşamıştı. Tabi filme Quentin Tarantino'nun da parmak izlerinin bulaşacağını tahmin etmek o kadar da zor olmasa gerek...

Filmin heyecan verici bi' diğer yanı da oyuncu kadrosu. Başrolde o çirkin ve komik bıyıklı simasıyla Danny Trejo olacak. O'nunla beraber, güzeller güzeli Michelle Rodriguez(Hayır heyecanlanmayın. Robert Rodriguez ile bi' alakası yok. Bu kızı Lost izleyenler iyi bilir, ben pek bilmem.), Jessica Alba(Her ne kadar kötü bi' oyuncu olsa da...) ve Lindsay Lohan(bu da oyunculuk anlamında tam anlamıyla bi' 0 ama...) olacak. Tabi bu 3 güzelin yanında, yine Jackie Brown filminde Tarantino ve Rodriguez ile birlikte çalışmış olan bi' kral, ROBERT DE NIRO'da filmde yer alacak.

Bu filmin en kötü yanı, beni 1 sene bekletecek olması. Yoğunluktan Inglorious Basterds filmini bile görememiş olmam ve hayatımın yakın geleceğinin müthiş bi' tempoda ilerleyecek olacağını sezinlemem, ben ve sinema olayının geleceğiyle ilgili endişelere sebep oluyor. Tabi farketmez, biz ölsek de izleriz bu filmleri, :D.

İşte bütün mesele budur, ;).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak için hiçbir engel teşkil etmez. Kelime doğrulama istemez, denetim beklemez. Öyle güzel bir yer burası.