9 Eylül 2010 Perşembe

Monsters (2010)

Bilirsiniz, post-apokaliptik bir koku aldım mı, heyecanımı hemen bu sayfadan paylaşırım. Bugün de IMDb'nin anasayfasında trailerini izlediğim bir filmin heyacanını yaşıyorum. Daha birikmiş 5-10 tane filmim olmasına rağmen listeye eklemekten asla çekinmeyeceğim tarzda bir filme benzeyen bu eseri izlemek için can atıyorum. Posterine baktığımızda gördüğümüz "Infected Zone ibaresi", "Arka plandaki duman ve koyu tondaki karşama hali", "Düşmüş ve havadaki helikopterler, onların çizdiği olağanüstü hal imajı", "Bir kadın ve yüzündeki gaz maskesiyle bir adam" kavramlarıyla merakıma merak katmadı değil. Evet, basit bir poster çalışması ama en güzel özelliği de hikayeyi birebir izah etmesi. O yüzden hoş zaten. Bir de şöyle bir şey dikkat çekiyor, biraz iddialı gibi;
Six years after Earth has suffered an alien invasion a cynical journalist agrees to escort a shaken American tourist through an infected zone in Mexico to the safety of the US border.
Yönetmeni ve senaristi Garet Edwards. İlk uzun metraj işi. Başrolleri de Whitney Able ve Scoot McNairy paylaşıyor. Zaten başka da oyuncu gözükmüyor. Hani şu "kıyamet senaryolu film" kavramına yakışır cinsten.

Merakla bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak için hiçbir engel teşkil etmez. Kelime doğrulama istemez, denetim beklemez. Öyle güzel bir yer burası.